fbpx

Diarree bij paarden

Op dit moment Stella een #bioresonantiebehandeling geven klacht #diarree programma met o.a.: #ontgiften, #allergie compleet, #diarree, #weerstand verhogen, #vitaliserenHeeft jouw paard klachten?Stuur mij een Whatsapp bericht zodat ik een programma voor jouw paard kan samenstellen en met een bioresonantiebehandeling kan helpen👍P.s. Ik kom bij jouw paard op stalEnergieke groet,Praktijkpaardhondkat (Ines Brinkerink) Whatsapp 0629471360

Geplaatst door Praktijk Paard Hond Kat op Woensdag 4 december 2019
Op dit moment Stella een #bioresonantiebehandeling geven klacht #diarree programma met o.a.: #ontgiften, #allergie compleet, #diarree, #weerstand verhogen, #vitaliseren

Heeft jouw paard klachten?
Stuur mij een Whatsapp bericht zodat ik een programma voor jouw paard kan samenstellen en met een bioresonantiebehandeling kan helpen👍

P.s. Ik kom bij jouw paard op stal

Energieke groet,
Praktijkpaardhondkat (Ines Brinkerink)
Whatsapp 0629471360Je kan ook een bericht sturen via onderstaand Facebook Messenger: