fbpx

Bioresonantie, wat is dat?

Alles in het leven heeft een trilling/frequentie. Als die trilling/frequentie slapende is of uit balans is wordt het lichaam ziek dat kan meteen maar ook jaren later tot uiting komen. Met het bioresonantieapparaat geef je de juiste trilling/frequentie terug aan het lichaam en geef je als ware het lichaam een trap onder de kont om de juiste trilling/frequentie weer over te nemen zodat het lichaam zichzelf hersteld. De bioresonantieapparatuur van Rayonex heeft geen contra indicaties en de bioresonantiebehandeling kan heel goed naast een andere behandeling, medicatie of de dierenarts.

Je kan op 2 manieren werken met het bioresonantieapparaat. Testen wat er precies uit balans is o.a. allergieën, bacteriën, virussen, parasieten, geopatische belasting enz….. dit testen kan direct op het dier maar ook aan de hand van haren of mest en kost zeker twee uur aan tijd en dan ga je het paard een bioresonantiebehandeling geven aan de hand van de uitslag wat mogelijk ook 1 uur kost.

Daarom ga ik altijd voor de korte directe klap en behandel de meeste urgente klacht o.a. traanogen, oogontsteking, hoefbevangenheid, diarree, staart- en manen eczeem, mok, allergie enz…
Ik maak een programma waar de urgente klacht op staat en draai dit op het bioresonantieapparaat af, dit wordt via een bioresonantiedeken overgebracht naar jouw dier. Ik kom bij het dier op locatie zodat hij/zij in eigen omgeving staat daardoor geen onnodig pijn en stress heeft. De bioresonantiebehandeling kan variëren qua tijd van een half uur tot 1 uur afhankelijk van de klacht.

Bioresonantie zorgt voor zelfherstel van het lichaam en kan heel goed naast andere behandelingen, de dierenarts en/of medicatie.

Kijk naar onderstaand filmpje over uitleg van bioresonantie.

Bioresonantie bij paarden – Praktijk Paard Hond Kat
Bioresonantie bij honden – Praktijk Paard Hond Kat
Bioresonantie bij katten – Praktijk Paard Hond Kat

Heeft jouw paard, hond of kat klachten?
Ik help graag jouw paard, hond of kat beter worden door middel van een bioresonantie behandeling en eventueel ter aanvulling essentiële olie dit kan goed naast een andere behandeling, dierenarts en/of medicatie.

Mail de klacht van jouw paard/hond/kat of stuur een Whatsapp dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op:
info@praktijkpaardhondkat.nl
Whatsapp Tel.0629471360

p.s. waarom niet bellen?
De telefoon kan ik niet op nemen tijdens het testen of behandelen;-)

Je kan ook een bericht sturen via onderstaand Facebook Messenger: