fbpx

Bioresonantie bij paarden

Bioresonantie bij paarden o.a. bij de klachten: rhinovirus, allergie, hoefbevangenheid, staart- en maneneczeem, zomereczeem, diarree enz….

Wat is bioresonantie?

Alles in het leven heeft een trilling/frequentie. Als die trilling/frequentie slapende is of uit balans is wordt het lichaam ziek dat kan meteen maar ook jaren later tot uiting komen. Met het bioresonantieapparaat geef je de juiste trilling/frequentie terug aan het lichaam en geef je als ware het lichaam een trap onder de kont om de juiste trilling/frequentie weer over te nemen zodat het lichaam zichzelf hersteld. De bioresonantieapparatuur van Rayonex heeft geen contra indicaties en de bioresonantiebehandeling kan heel goed naast een andere behandeling, medicatie of de dierenarts.

Je kan op 2 manieren werken met het bioresonantieapparaat. Testen wat er precies uit balans is o.a. allergieën, bacteriën, virussen, parasieten, geopatische belasting enz….. dit testen kan direct op het paard maar ook aan de hand van haren of mest en kost zeker twee uur aan tijd en dan ga je het paard een bioresonantiebehandeling geven aan de hand van de uitslag wat mogelijk ook 1 uur kost.

Daarom ga ik altijd voor de korte directe klap en behandel de meeste urgente klacht o.a. rhinovirus, hoefbevangenheid, diarree, staart- en manen eczeem, cushing, head shaken, mok, allergie enz…
Met het bioresonantieapparaat maak ik een programma waar de urgente klacht op staat en draai dit tijdens het behandelen af, dit wordt via een bioresonantiedeken overgebracht naar jouw paard. Ik kom bij het paard op locatie zodat hij/zij in eigen omgeving staat daardoor geen onnodig pijn en stress heeft. De bioresonantiebehandeling kan variëren qua tijd van een half uur tot 1 uur afhankelijk van de klacht.

Heeft jouw paard klachten?
Ik help jouw paard graag beter worden door middel van een bioresonantie behandeling en eventueel ter aanvulling essentiële olie dit kan goed naast een andere behandeling, dierenarts en/of medicatie.

Mail de klacht van jouw paard of stuur een Whatsapp dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op:
info@paardhondkat.nl
Whatsapp Tel.0629471360

Je kan ook een bericht sturen via onderstaand Facebook Messenger: