fbpx

Behandeling

Mijn nieuwe bezigheid, #paarden #honden en #katten behandelen met #bioresonantie en #doTerra olieZeer dankbaar werk en al mooie resultaten geboekt🙏🏼Neem eens een kijkje op mijn website:www.praktijkpaardhondkat.nl

Geplaatst door Inès Brinkerink op Woensdag 4 september 2019

Welkom,

Ik ben Inès Brinkerink gelukkige eigenaar van 1 hond, 3 katten, 2 varkens en een paard (Fjord).

 

Ik behandel paarden, honden en katten met bioresonantie en heb daar mooie resultaten mee. Het is begonnen met een hoefbevangen pony die na 1 behandeling de volgende dag weer kon lopen hierdoor heb ik mijn passie gevonden om nog meer paarden, honden en katten te helpen om beter te worden.

 

Wat is bioresonantie?
Alles in het lichaam heeft een eigen trilling/frequentie als dit uit balans is kan je klachten krijgen of in dit geval het dier. Dit kan acuut maar ook pas jaren later tot uiting komen.
Met het bioresonantieapparaat geef ik de juiste trilling terug aan het lichaam zodat het lichaam die trilling weer overneemt en zichzelf hersteld. (Principe van de stemvork, je geeft er 1 een klap en de gelijkgestemde neemt het over)
Een bioresonantiebehandeling heeft geen contra-indicaties en kan naast elke andere behandeling, medicatie of dierenartsadvies.

 

Ik kom bij het dier op locatie zodat het in eigen vertrouwde omgeving blijft

Bioresonantiebehandeling op locatie = €60
Reiskosten €0,25 per Km (Twello – locatie dier)

Het is ook mogelijk dat jouw paard 1 maand bij mij komt staan zodat ik meerdere behandelingen kan geven.
€350 stalling, weidegang, paddock, behandelingen met bioresonantie/ Cranio Sacraal/ essentiële olie.Je kan mij het beste whatsappen want de telefoon kan ik tijdens het behandelen niet opnemen: tel.0629471360

Mailen kan naar: info@paardhondkat.nl

Je kan ook een bericht sturen via onderstaand Facebook Messenger:

Essentiële olie te bestellen op: https://www.mydoterra.com/praktijkpaardhondkatnl/#/